• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Corona Virus

Corona update 13 oktober 2020

Haptotherapie blijft met nieuwe verscherpte maatregelen toegankelijk.  

Met de nieuwe verscherpte COVID-19 maatregelen die met ingang van 13 oktober j.l. gelden, blijft haptotherapie nog steeds toegankelijk. Dit houdt in dat mijn haptotherapiepraktijk geopend is en behandelingen plaats kunnen vinden. In navolging van de richtlijnen (RIVM, Overheid, Beroepsvereniging VVH), zal ik voorafgaand aan ieder consult een checklijst met u doornemen. Aan de hand van deze checklijst en in samenspraak met elke cliënt wordt vastgesteld welke behandelopties wel/niet mogelijk zijn. Vanzelfsprekend blijven de eerder genomen hygienische voorzorgsmaatregelen van toepassing en worden, indien de actualiteit dit vereist, aangepast. In afwachting hiervan is het dragen van een mondkapje in mijn haptotherapiepraktijk momenteel nog vrijwillig. 

Wilt u een (nieuwe) afspraak maken dan kan dat, zoals gebruikelijk, per telefoon, e-mail, of via het contactformulier op deze website. 

U bent dus nog steeds van harte welkom in mijn haptotherapiepraktijk en ik hoop u/je dan ook op korte termijn weer te begroeten aan de Stadsring 248!

N.B. Via dit Nieuwsitem blijf ik u op de hoogte houden van actuele wijzigingen van het beleid. Vanzelfsprekend kunt u voor meer informatie en vragen hieromtrent altijd contact (telefonisch, e-mail) met mij opnemen.   

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Facturering via e-mail

Sinds 1 september 2018 vindt de facturering van behandelingen zoveel mogelijk via e-mail plaats. Je ontvangt je factuur zoals gewoonlijk achteraf in de 1e week van de nieuwe maand. Kies je voor directe betaling, dan wordt de factuur dezelfde dag per mail toegestuurd.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Facebook nieuws

Volg nieuws en informatie rondom haptotherapie door mijn facebookpagina te 'liken'! Het facebook-icoontje vind je rechts bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden
Ongeldige invoer