• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Aanmelden & Intake haptotherapie

roel-nooteboom-haptotherapie4

Je kunt je telefonisch of via het contactformulier aanmelden voor een afspraak.

De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek, waarin je probleem,-en vraagstelling in kaart gebracht worden. Je krijgt van mij tekst en uitleg omtrent de mogelijkheden van haptotherapie en er wordt een inschatting gemaakt of haptotherapie voor jouw een passende vorm van hulp is. Vervolgens worden één of meerdere doelstellingen benoemd en een behandelplan samengesteld dat persoonlijk is afgestemd op jouw hulpvraag en probleemstelling.

Na drie behandelingen vindt er een evaluatie plaats om gezamenlijk vast te stellen of de therapie het juiste spoor volgt. Aan het einde van de begeleiding vindt er opnieuw een evaluatie plaats en worden het verloop en resultaat van het therapieproces met je besproken.

Wil je tijdens een korte persoonlijke kennismaking je vragen over haptonomie of haptotherapie kwijt, dan kan dat tijdens het kosteloze Info-Spreekuur.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Haptotherapie/haptonomie praktijk voor de regio:

Amerfoort, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel.

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden