• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Mijn werkwijze als GZ-Haptotherapeut

Roel voor website 51Als GZ-Haptotherapeut beschouw ik mezelf als een 'gevoels-gids'. Ik help cliënten via hun lichaamstaal weg-wijs te worden in hun gevoelsleven en dit op eigen wijze uit te drukken in contact met hun omgeving.

Mijn hulp kenmerkt zich door het bieden van veiligheid en vertrouwen. Daarbij hecht ik veel waarde aan eigenheid: mogen zijn en uitdrukken wie je in wezen bent. Wie zich in contact werkelijk gezien en gehoord voelt, ervaart de bevestiging van ‘goed-zijn zoals je in wezen bent.’ Deze bevestiging stimuleert je gevoel van eigenwaarde en vormt een basis van zekerheid. Een basis van waaruit je het contact met anderen (weer) aan durft te gaan en die je helpt in je ontwikkeling tot een psychisch volwassen mens: zelfstandig, verantwoordelijk, vrij en verbonden met anderen.

Mijn begeleiding is zowel ondersteunend als inzichtgevend en kan, wanneer nodig, (liefdevol) confronterend zijn. Met respect voor jouw grenzen en eigenheid help ik je graag op weg naar meer gevoelscontact en verbondenheid.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Haptotherapie/haptonomie praktijk voor de regio:

Amerfoort, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel.

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden