• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Tien jaar Haptonomie en Haptotherapie Roel Nooteboom in Amersfoort!

Dit jaar vier ik mijn 10-jarige jubileum haptonomie & haptotherapie aan de Stadsring in Amersfoort. Na mijn start in Alkmaar in 2008, vond ik in 2012 deze mooie werkplek hartje Amersfoort. Met inmiddels ruim 25 jaar ervaring op het gebied van haptonomie en haptotherapie, inspireert dit werk mij nog elke dag en put ik voldoening uit de talrijke momenten dat clienten met herwonnen zelfvertrouwen de draad van hun leven weer op weten te pakken. Dank aan iedereen die ik gedurende de afgelopen jaren mocht begeleiden en die de bereidheid hadden om dit proces met zichzelf aan te gaan! 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Docent aan de Opleiding voor Haptonomie

Sinds september 2021 ben ik als docent verbonden aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Een inspirerende plek waar ik mijn jarenlange ervaring als haptotherapeut kan toepassen om studenten op te leiden en wegwijs te maken in de haptonomie. Tevens begeleid ik studenten vanuit mijn praktijk in Amersfoort in de eindfase van hun studie haptotherapie. Dat levert leerzame ervaringen op en zo zorgt mijn docentschap voor een uitbreiding en verrijking van mijn beroep! 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Trauma, PTSS en Vroegkinderlijk Trauma

Trauma, PTSS, Vroegkinderlijk Trauma & Hechting.

In november 2020 rondde ik het drieluik ‘Trauma’, ‘PTSS’ en ‘Vroegkinderlijk Trauma & Hechting’ af. Een nascholingscyclus die mijn kennis en expertise op het gebied van Traumabehandeling verrijkt heeft. Haptotherapie kan met zijn lichaamsgerichte invalshoek een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel na trauma('s). Samenwerking met andere hiertoe opgeleide professionals (psycholoog, psychotherapeut e.a.) is veelal noodzakelijk vanwege de uitgebreidheid en complexiteit van klachten.

Met de afronding van het drieluik rondom Traumabehandeling, is dit -na ‘Relatieproblematiek en haptotherapie’- de tweede specialisatie, die ik als haptotherapeut aanbied. Aanmelding voor behandeling kan zowel direct, als na doorverwijzing door b.v. psycholoog, psychotherapeut, huisarts.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Haptotherapie/haptonomie praktijk voor de regio:

Amerfoort, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel.

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden