Gevoelsgids

Als GZ-Haptotherapeut beschouw ik mezelf als een 'gevoels-gids'. Ik help cliënten via hun lichaamstaal wegwijs te worden in hun gevoelsleven en dit op eigen wijze uit te drukken in contact met hun omgeving.

Basis van zekerheid

Mijn hulp kenmerkt zich door het bieden van veiligheid en vertrouwen. Daarbij hecht ik veel waarde aan eigenheid: mogen zijn en uitdrukken wie je in wezen bent. Wie zich in contact werkelijk gezien en gehoord voelt, ervaart de bevestiging van ‘goed-zijn zoals je in wezen bent.’ Deze bevestiging stimuleert je gevoel van eigenwaarde en vormt een basis van zekerheid. Een basis van waaruit je het contact met anderen (weer) aan durft te gaan en die je helpt in je ontwikkeling tot een psychisch volwassen mens: zelfstandig, verantwoordelijk, vrij en verbonden met anderen.

Ondersteunend en inzicht gevend

Mijn begeleiding is zowel ondersteunend als inzicht gevend en kan, wanneer nodig, (liefdevol) confronterend zijn. Met respect voor jouw grenzen en eigenheid help ik je graag op weg naar meer gevoelscontact en verbondenheid.

Mijn registraties

Vereniging van Haptotherapeuten (VVH)

Links

Afspraak maken