• login
  • Nieuws
  • Facebook
  • LinkedIn profiel Roel Nooteboom

Relatietherapie

Roel voor website 21Negatieve gedragspatronen en wantrouwen tussen partners kunnen leiden tot verwijdering van elkaar en zorgen voor een negatieve spiraal van je relatie. De oorspronkelijke betrokkenheid en intimiteit veranderen in onverschilligheid en afstandelijkheid en zo verliest de relatie zijn voedingsbodem.

Als gespecialiseerde haptotherapeut bij relatieproblematiek help ik jullie om helderheid te brengen in deze negatieve patronen. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om het verloren gegane gevoel van vertrouwen en verbondenheid te herstellen. Door praktische oefenvormen groeit het inzicht bij elk van de partners over zijn/haar aandeel in het contact met de ander en de relatie. Juist deze voelbare ervaring -en niet louter het ‘praten over’- zorgt er voor dat ‘kwartjes vallen’ en onderling begrip en betrokkenheid toenemen.

Met inzet van je opbouwende kwaliteiten (moed, kwetsbaarheid, verantwoordelijkheid, compassie) onderzoek je allebei de wegen om je relatie -en daarmee ook ieders persoonlijke ontwikkeling- weer op het juiste spoor te zetten. En wanneer dit, ondanks goede wil en inzet, niet mag lukken, richt mijn begeleiding zich op het respectvol uit elkaar gaan opdat ieder zijn/haar weg vervolgen kan. 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Haptotherapie/haptonomie praktijk voor de regio:

Amerfoort, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Hoevelaken, Barneveld, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel.

Mijn registraties

GZ Hapto logo

Bel mij terug!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste even bellen 06-23049417. Of vul het formulier in, dan bel ik u terug.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig e-mailadres

* verplichte velden